previous | next

Derde Vogelstraat 25 Amsterdam

Save property
This apartment is purchased

Description

In het geliefde Vogeldorp hebben wij dit supergezellige huis(je) in de verkoop gekregen. Al een tijdje op zoek naar je eigen plek in Amsterdam Noord? Dit is de perfecte kans voor starters op de woningmarkt dus maak snel een afspraak! De woning verkeert in goede staat en kan in principe zonder verbouwen op korte termijn worden betrokken. Deze karakteristieke wijk is rond 1920 gebouwd en is erg populair door de mooie en gezellige architectuur. De locatie is ook ideaal, vlakbij de stad en toch aan de rand van het Vliegenbos, het beste van twee werelden. Vogeldorp is heel slim gesplitst in appartementsrechten. Dat betekent dat je een fijn eigen huis hebt met een eigen voortuin en een grote gedeelde achtertuin. Daarnaast zorgt een goede vve voor het onderhoud en verzekering. Wel zo makkelijk.

Noord is volop in ontwikkeling met alle voordelen van dien zoals veel meer voorzieningen op het gebied van winkels, restaurants, cafés, sportgelegenheden en openbaar vervoer verbindingen. Zowel de hoofdpont, als de pont bij het IJPlein zijn vlakbij, het Oostveer is op 400 meter lopen, een busverbinding is net als de halte van de Noord Zuidlijn op loopafstand. De metro is 500 meter lopen en brengt u in 2 minuten naar Amsterdam CS en in 16 minuten naar de Zuidas. De Derde Vogelstraat ligt op een perfecte plek waarbij je enerzijds volop meegeniet van deze mooie nieuwe ontwikkelingen, die het zo een bruisend deel van de stad maken, en je je anderzijds lekker kan terugtrekken op dit heerlijk, rustige, autoluwe plekje. Om de hoek vind je het Hamergebied dat volop in ontwikkeling is en veel leuks biedt op het gebied van restaurants, cafés en bioscoop FC Hyena.

Indeling: hal/entree, gezellige woonkamer aan de voorzijde met een open keuken aan de tuinzijde. Slaapkamer. Nette badkamer aan de achterzijde welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Eerste verdieping: ruime bergruimte welke bereikbaar is via een vlizotrap.

De woning is in 1919 gebouwd en in 2003 compleet casco gerenoveerd met het behoud van het dorpse karakter. Zo is de woning voorzien van dubbele beglazing, een nieuwe elektrische installatie en is er destijds een complete cv-installatie aangelegd (vernieuwd in 2016). Bovendien zijn de sanitaire voorzieningen vernieuwd.

Het gehele dorp is een beschermd stads/dorpgezicht en heeft een monumentale status (gemeentelijk monument). Om dit in goede staat te onderhouden hebben de woningen appartementsrechten, waardoor het onderhoud aan de buitenzijde via de vereniging van eigenaren wordt bijgehouden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1919, casco in 2003 gerenoveerd
- Woonoppervlakte circa 38m²
- Voortuin en gedeelde achtertuin
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 2053;
- Actieve gezonde vve met maandelijkse bijdrage van € 61,- per maand
- Aanvaarding in overleg
- fundering op betonnen funderingsplaat
- parkeervergunning
Read full description

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Mid-terrace
Construction type
Existing property
Year of construction
1918
Roof covering
gabled roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
38 m²
Other indoor space
11 m²
Gross volume
188 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin

Energy

insulation
wall insulation, double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas HR Combi
Boiler year
2016
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
K
Index number
136
Lot
8301
Ownership structure
Leasehold

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood
Garden type
Front garden
Garden
Regular, south, 3.67 x 2.50 m
Surface area
9 m²

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

map Derde Vogelstraat 25 Amsterdam

to Derde Vogelstraat 25 Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property