Previous | Next

Eerste Helmersstraat 48-4V Amsterdam

Save property
This apartment is Purchased

Description

HEERLIJK LICHT EN CHARMANT 2-KAMER APPARTEMENT VAN 47 M2 (BVO 55 M2) MET BREED BALKON GRENZEND AAN DE SLAAPKAMER EN GELEGEN OP EIGEN GROND IN DE GEZELLIGE HELMERSBUURT IN OUD-WEST.

Licht en zonnig appartement op de vierde verdieping in een mooi gerenoveerd pand. De fundering van dit pand is in 2002 vernieuwd. Het appartement beschikt over een fijne woonkamer met een groot lichtkoepel voor extra lichtinval, is volledig voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas en heeft de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.

De “Vereniging van Eigenaars Eerste Helmersstraat 48” bestaat uit 5 leden en is een actieve vereniging. Er wordt maandelijks € 69,30 aan servicekosten betaald en de administratie is in eigen beheer.

INDELING
Entree op begane grond met toegang tot het algemeen trappenhuis.

De woning ligt op de bovenste verdieping met op de overloop de meterkast en plek om een garderobe te maken. Achter de entreedeur komt u direct in de hal met daar het toilet, de badkamer en de deur naar de slaapkamer met daar tegenover de woonkamer.

De lichte L-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde een erker met openslaande ramen waar een heerlijk plekje in de zon (Z-O) gecreëerd kan worden. De open keuken is voorzien van een inbouwvaatwasser (Indesit, 2020), een 4-pits gasfornuis met combimagnetronoven eronder en een afzuigkap. Dankzij de dakkoepel, de openslaande ramen en de twee Velux dakramen in de erker komt hier veel daglicht binnen. De op maat gemaakte boekenkast geeft extra bergruimte, evenals de kast met daar de aansluiting voor de wasmachine en/of droger en de cv-ketel.

De slaapkamer met op maat gemaakte kledingkast ligt aan de achterzijde en geeft via de openslaande deuren toegang naar het balkon aan de achterzijde. Deze is gelegen op het noordwesten en zorgt ervoor dat u, aan het eind van de middag, heerlijk kunt genieten van de zon.

Vanaf deze verdieping heeft men de mogelijkheid een dakterras te creëren, hiervoor is reeds toestemming van de VvE.

Door het gehele appartement ligt een mooie, eiken lamelparketvloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Heel centraal gelegen in de Helmersbuurt, aan de rand van het Leidseplein en praktisch naast het Vondelpark. Om de hoek het gemak van de winkels van de Overtoom en de 1e Constantijn Huygensstraat (AH, Marqt, Ekoplaza, bakkers, hippe woonwinkels, diverse koffietentjes en vele restaurants). Met de trams 1, 2, 3, 5, 7, 10 en 12 om de hoek is werkelijk alles te bereiken (CS, Amstel station, Muiderpoort station, Sloterdijk en zelfs de VU). En aan het einde van de Overtoom draait u zo de ring A10 op.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (ma-za: 09.00 tot 24.00, zo: 12.00 tot 24.00 uur) en parkeren middels een vergunningsysteem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 14 juni 2021, vergunningsgebied
West-11.3).

BIJZONDERHEDEN
- Licht en charmant 2-kamer appartement van 47 m2 (BVO 55 m2);
- Gelegen op eigen grond;
- Fundering vernieuwd in 2002;
- Balkon aan achterzijde op het noordwesten;
- Actieve VvE, 5 leden. Servicekosten € 69,30 per maand;
- Voor- en achtergevel geschilderd in 2020;
- Dubbele beglazing voor en achter;
- Mogelijkheid tot creëren dakterras (VvE toestemming aanwezig);
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1900
Under construction
No

Details

Facilities
Roof window, Mechanical ventilation system
Location
In a residential neighbourhood, On a quiet road
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
47 m²
Volume
142 m³

Layout

Number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Double glazing
Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler year of construction
2003
Boiler type
Intergas
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property

Energy rating

Energy rating
C
End date energy label
wo 01/11/2028

Parking

Facility
Parking permits, Paid parking
View all features

All photos

Map Eerste Helmersstraat 48-4V Amsterdam

To Eerste Helmersstraat 48-4V Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property