previous | next

Funenpark 513 Amsterdam

Save property
This apartment is purchased

Description

Ruimtelijk, licht en zonnig driekamerappartement van ca. 86 m2 met een heerlijk terras van ca. 10 m2 te midden van een groen en autovrij woonpark in het centrum van de stad. De woning is gelegen op eigen grond. Het gebouw beschikt over een lift en zowel in de woning als in de onderbouw van het pand bevinden zich bergingen. De woning telt naast de royale living twee slaapkamers en een ruime badkamer. Zonnepanelen op het dak zorgen voor de energievoorziening van de gemeenschappelijke ruimten van gebouw Lucida.

De indeling:
Middels de gezamenlijke entree komt u met de lift of trap op de eerste etage. Entree centraal in de woning. De ruime woonkamer grenst aan het terras (5x2 m, pal zuid!) welke middels een schuifpui te bereiken is. De woonkamer heeft een open keuken, voorzien van diverse apparatuur. Aan de lange zijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel. De masterbedroom beschikt over een schuifpui en vrij zicht over het groen van het Funenpark. Tevens een inpandige berging, waar de CV ketel en de warmte terugwin installatie zich bevinden. In de onderbouw bevindt zich nog een berging, ook met de lift bereikbaar. Project Lucida heeft een unieke uitstraling doordat het gevelpatroon per verdieping verspringt. In combinatie met de grote ramen en de omringende bomen geeft dit een fraai aanzicht van het pand en de woonomgeving. Doordat het park autovrij is, kunnen kinderen ongehinderd en veilig buiten spelen.

Het zeer lichte appartement, met maar liefst 8 raampartijen op de lange zijde van de woning, bevindt zich in stadsdeel Centrum, pal naast de Amsterdamse binnenstad en in de populaire Czaar Peterbuurt. In de nabijheid van het Funenpark bevinden zich basisscholen, kinderdagverblijven, winkelcentrum Brazilië, de Dappermarkt, vele restaurants te denken aan Pompstation, Happyhappyjoyjoy en Rosa & Rita, hippe uitgaansmogelijkheden zoals Roest, Panama en Studio-K en niet te vergeten de unieke Brouwerij 't IJ naast de karakteristieke molen De Gooyer. Hartje centrum is met de fiets, of openbaar vervoer binnen tien minuten te bereiken, met enkele minuten zit u met de auto op de ring A10.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 86,4 m2 (NEN 2580);
- Gelegen in het autovrije Funenpark;
- Ruim zonneterras van 10 m2;
- Gelegen op eigen grond;
- Berging in de onderbouw;
- 8 ramen aan de lange zijde;
- Actieve VvE genaamd Lucida, servicekosten € 126,44 per maand;
- Parkeervergunning snel verkrijgbaar;
- Tevens is er een parkeergarage onder het park waar af en toe een plek te koop/te huur wordt aangeboden;
- Praktisch ingedeeld appartement met lift en voldoende bergruimte.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Read full description

Features

Transfer

Status
purchased
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
2008
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
86 m²
Building-related outside
10 m²
Gross volume
282 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Bathtub, Shower, Double washbasin
Facilities
elevator, mechanical ventilation system, sliding (patio) doors, solar thermal collectors

Energy

insulation
wall insulation, floor insulation, double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Intergas Kompakt HR
Boiler year
2008
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
A
Index number
654
Lot
8014
Ownership structure
Full ownership
Location
By a park, In town or city centre

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

map Funenpark 513 Amsterdam

to Funenpark 513 Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property