Previous | Next

Koopvaardersplantsoen 55 Amsterdam

Save property
This apartment is Purchased

Description

Unieke woning met maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers!

Het Koopvaardersplantsoen is onderdeel van de Schepenlaanbuurt in de Banne. Hier zijn de laatste jaren veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd. De wijk heeft inmiddels een nieuw winkelcentrum, een wijkcentrum met bibliotheek en theaterzaal, horeca, sportvoorzieningen en een woon/zorgcentrum. Daarmee heeft de wijk een nieuwe impuls en een nieuw hart gekregen. De komende jaren wordt de vernieuwing doorgezet met de bouw van een brede school en ruim 200 woningen.

Tussen het nieuw aan te leggen park aan het Koopvaardersplantsoen en het nieuwe wijkje aan de Schepenlaan in de Banne zijn 35 zelfbouwkavels uitgegeven.* Een unieke kans biedt zich nu aan! Jij kunt de eerste woning die hier te koop wordt aangeboden kopen!

Deze gloednieuwe woning is in 2017 gerealiseerd door een gerenommeerd bouwbedrijf en voldoet zodoende aan alle energie eisen, de huidige bouwnormen en is onder andere voorzien van hoge plafonds, verborgen ventilatieroosters en duurzame/ onderhoudsarme materialen. Een kans om te kiezen voor een hoogwaardig en duurzaam huis in een kindvriendelijke en goed bereikbare woonwijk met voldoende parkeergelegenheden!

Omgeving:
De bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer is uitstekend en wordt zelfs nog een stuk beter (denk aan de Noord-Zuidlijn). Het winkelcentrum Boven ’t Y ligt op een steenworp afstand en er zijn voldoende scholen en goede voorzieningen in de buurt. Voor recreatie mogelijkheden bieden de vele parken, sportvelden en unieke natuurgebieden in de directe omgeving uiteraard uitkomst. En om niet te vergeten, het IJ en de binnenstad van Amsterdam zijn met 10 minuten bereikt!

Indeling:
Via de entree kom je binnen in de hal waar je het separaat toilet met fontein, meterkast en trap naar de eerste verdieping vindt. De woning beschikt over een grote woonkamer met een plafond van 3,23 meter hoog en openslaande deuren naar de tuin. Er is een ruime tuin van ca. 50 m2 gelegen op het zuidoosten. De woonkamer is voorzien van een open keuken die door de koper nog zelf te plaatsen is. Onder de trap is opbergruimte gerealiseerd door middel van een bergkast.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en de badkamer die door de koper nog zelf te plaatsen is. De master-bedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning, deze is ruim opgezet en heeft straks uitzicht op het park.

Op de tweede verdieping vind je nog eens drie slaapkamers. Verder is er op deze etage een bergruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger en een tweede badkamer die door de koper nog zelf te plaatsen is.

Op het dak zijn drie zonnepanelen geplaatst die aangesloten zijn op je eigen meter. Verder is de gehele woning voorzien van vloerverwarming en radiatoren.

Bijzonderheden:
- Ca. 160 m2
- Bouwjaar 2017
- 6 slaapkamers!
- Erfpacht vaste canon € 1236 per jaar (vast voor 10 jaar);
- Ligging aan toekomstig park;
- Volop parkeerruimte;
- Royale tuin op het zuidoosten met berging;
- Hardhouten kozijnen;
- Vloerverwarming door de gehele woning + radiatoren;
- Aparte wasruimte op zolder;
- Zonnepanelen op eigen meter;
- Geen ruimte verlies dankzij de rechte gevels;
- Volledig naar eigen smaak af te werken;
- Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

*Gemeente Amsterdam
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Single-family home
Building type
Mid-terrace
Type of construction
Existing property
Year of construction
2017
Under construction
No

Details

Facilities
voorzien van elektra
Location
By a park, On a quiet road, In a residential neighbourhood
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No
Roof covering
Flat roof
Roof material
Bituminous roofing

Surface Area and Volume

Floor space
160 m²
Lot
120 m²
Volume
555 m³

Layout

Number of rooms
7
Number of bedrooms
6

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Fully insulated
Heating type
District heating, Full floor heating
Hot water installation
Solar thermal collectors

Land registry details

Surface area
120 m²

Outside Area

Garden type(s)
Backyard
Main garden area
50 m²
Main garden at the back
Yes
Landscape main garden
Southeastern
Total area
50 m²

Parking

Facility
Public parking

Storage space

Number
1
Surface area
6 m²
View all features

All photos

Map Koopvaardersplantsoen 55 Amsterdam

To Koopvaardersplantsoen 55 Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property