Previous | Next

Spadinalaan 27 Amsterdam

Save property
This apartment is Purchased

Description

Ruim en keurig afgewerkt appartement van maar liefst 127 m2, gelegen op de 2e verdieping met maar liefst drie slaapkamers met leuk uitzicht op het plein en op het balkon heeft u prachtig zijzicht op het IJ. Prettig is de lift, uw eigen parkeerplaats (€ 25.000,-) en een extra berging in de onderbouw.

Dit nieuwbouw appartement ligt op de 2e verdieping in gebouw 'De Prinsendam', ontworpen door de Engelse architect Tony Fretton, winnaar van de RBA Awards in 2011. Het gehele appartement is voorzien van per kamer instelbare vloerverwarming en gestucte muren.

Indeling:
Centrale hoofdingang met luxe uitstraling. Trap of lift naar de 2e verdieping met verwarmde gemeenschappelijke gang.

Ruime hal met op maat gemaakte garderobekast, meterkast, toilet met fontein, ruime overloop met toegang tot de diverse vertrekken.

Woonkamer
Aangekomen in de woonkamer treft u een hele prettige en lichte ruimte dankzij de vele raampartijen en de openslaande deuren naar het terras. De zonligging van het balkon is heerlijk (zuidwesten), hier geniet je de gehele middag tot in de avond van de zon. De woonkamer is extra groot doordat deze in open verbinding staat met de eerste slaapkamer deze wordt momenteel gebruikt als werkkamer, met gemak kunt u hier een derde slaapkamer creëren. Vanuit deze werkkamer bereikt u tevens het balkon.

Keuken
De luxe halfopen hoekkeuken gelegen in het midden van het appartement met een granieten aanrechtblad, is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, grote oven en een inductie kookplaat met een afzuigkap (mechanische ventilatie)en een extra op maat gemaakte kast tot het plafond. Naast de keuken is een ruime berging met plavuizen vloer met de wasmachine en droger aansluiting. Daarnaast is in deze ruimte een extra toilet geplaatst, een zogeheten douche wc (Japans toilet), veel bergruimte, warmte unit WKO tapwater- en vloerverwarmingsinstallatie met een per kamer instelbare temperatuurregeling.

Slaapkamer
De eerste ruime slaapkamer heeft een op maat gemaakte ingebouwde kastenwand met ingebouwde verlichting. De slaapkamer is extra prettig door de twee grote openslaande deuren met Frans balkon en elektrische screens/ shutters.
De tweede slaapkamer is aan het einde van de hal, nu in gebruik als muziekkamer met tevens het Franse balkon met openslaande deuren.

Badkamer
Luxe badkamer met inloopdouche en thermostaatkraan, dubbele wastafel en een ligbad met thermostaatkraan, de vloer is afgewerkt met antracieten plavuizen en vloerverwarming en de muren met grote witte tegels. Voor extra comfort is een elektrisch verwarmde handdoek radiator geplaatst.

In de onderbouw bevindt zich de separate berging als ook de eigen parkeerplaats.

Het appartement is voorzien van een collectief vloerverwarming systeem, gebaseerd op warmte-koude-opslag, WKO (geen stads- of blokverwarming!). Ook de tapwatervoorziening is aangesloten op hetzelfde collectief systeem dat via eigen apparatuur in de bijkeuken/berging van het appartement wordt geregeld en onderhouden middels een contract. De verwarming en de koeling van de woning gebeurt op een duurzame en energie neutrale manier via opslag in de bodem.
Met hetzelfde systeem waarmee u 's winters het appartement verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen! De hele wijk Overhoeks maakt gebruik van dit systeem.

Omgeving:
De Spadinalaan is onderdeel van de nieuw ontwikkelde populaire wijk Overhoeks dat op het voormalige Shell terrein met veel historie ligt. Een autoluwe woonwijk met parkeergarages onder alle wooncomplexen. Voor iedereen die van de stad maar ook van water, rust en privacy houdt. Overhoeks ligt aan het IJ, tegenover het Centraal Station en op loopafstand van o.a. de A’DAM toren, restaurant de Tolhuistuin met Paradiso Noord, Eye The Butcher en boutique cinema FC Hyena. Goed bereikbaar met de auto via de IJ tunnel en lopend of per fiets bent u ook binnen 10 minuten op het Centraal Station en hartje Amsterdam via de gratis 24 uurs pont. Het NDSM-terrein, recreatiegebied Het Twiske en groen Waterland liggen eveneens op korte fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Van der Pekstraat (tevens markt), het Mosveld (o.a. supermarkten Deen en AH) en de Jumbo Foodmarkt.

Vereniging van Eigenaren
De Servicekosten bedragen 199,- per maand, dit is inclusief de parkeerplaats.
VvE Prinsendam € 160,72.
VvE Parkeervak B € 23,51.
Bijdrage Vereniging Beheer Overhoeks (tuin en groenvoorziening etc. ) € 14,50.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs parkeergarage € 25.000,-.
- Gemeentelijke erfpacht, afgekocht tot en met 30 april 2057 (eeuwigdurende erfpacht is thans opgevraagd in 2019).
- In totaal zijn er vijf sets openslaande deuren deels uitkomend op het terras en deels op Franse balkons.
- Vloerverwarming en vloerkoeling.
- Aardwarmte (WKO).
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
2008
Under construction
No

Details

Facilities
balansventilatie, Juliet balcony/balconet, Elevator, External sun blinds, Mechanical ventilation system
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
127 m²
Volume
408 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Insulation Forms
Fully insulated
Heating type
Heat recovery installation, Full floor heating, District heating

Energy rating

Energy rating
A
End date energy label
za 02/11/2030

Storage space

Number
1
View all features

All photos

Map Spadinalaan 27 Amsterdam

To Spadinalaan 27 Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property