Previous | Next

Van Tuyll van Serooskerkenweg 94-II Amsterdam

Save property
This apartment is Purchased

Description

Sfeervol en goed onderhouden appartement met 2 ruime slaapkamers en balkon op het noordwesten met avondzon, gelegen op een toplocatie in het rustige Amsterdam Zuid. Deze heerlijk ruime woning van ca. 80 m2 heeft een praktische indeling en charmante originele elementen zoals de en suite, erker en paneeldeuren. Door de ligging aan de brede en groene Van Tuyll van Serooskerkenweg heeft u hier opvallend veel privacy.

Het appartement ligt in één van de meest geliefde straten van de Stadionbuurt, aan een breed plantsoen. Hierdoor woont u heerlijk rustig en toch met alle hotspots op loopafstand. Een hapje eten bij Restaurant Zuid, Mr. Sam Asian Bistro of Neni, langs traiteur Stach of toch het terras op bij café Jack Dish, Vascobelo, Kiebert of Marathonweg? Uw dagelijkse boodschappen doet u bij de grote Albert Heijn op het vernieuwde Stadionplein, Marqt en de bakker, slager en groenteman om de hoek of bij de fijne speciaalzaken op de Stadionweg, zoals bakkerij Le Fournil en kaaswinkel l'Amuse. Ook het Vondelpark en het Amsterdamse Bos met diverse recreatiemogelijkheden en sportfaciliteiten liggen vlakbij. Vele basis- en middelbare scholen en de belangrijkste internationale scholen bevinden zich binnen 10 minuten fietsen.

Het openbaar vervoer is hier goed geregeld, er liggen diverse tram- en bushaltes om de hoek en ook station Zuid/WTC ligt op een paar minuten fietsen. Met de auto zit u snel op de ring A-10 en binnen 10 minuten bereikt u Schiphol. Parkeren kan altijd voor de deur. Bovendien is er momenteel geen wachtlijst en kunt u zelfs 2 parkeervergunningen per direct aanvragen! Met uw vergunning kunt u uw auto ook binnen parkeren in de parkeergarage onder het Stadionplein.

INDELING 2e ETAGE

Entree, hal, lichte en zeer ruime woonkamer en suite met sfeervolle erker aan de voorzijde. Aan de achterzijde ligt de eetkamer met openslaande deuren naar het balkon op het noordwesten met avondzon.
De eerste ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van (inbouw)kasten. Aan de tuinzijde ligt de dichte (luxe) keuken met inbouwapparatuur zoals een 4-pitsgaskookplaat, combi-oven/magnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Naast de keuken ligt de tweede slaapkamer die eveneens een goed formaat heeft. In het midden ligt de moderne badkamer voorzien van ligbad, separate douche, wastafel en toilet. De badkamer is voorzien van een mechanische ventilatie. Tot slot is er in de hal nog een aparte vaste kast voor de wasmachine en droger.

ERFPACHT
- De jaarlijkse erfpacht bedraagt € 561,40 en is fiscaal aftrekbaar.
- De erfpacht wordt jaarlijks geïndexeerd (Algemene Bepalingen 2000)
- Het huidige tijdvak loopt tot 15 november 2054.

VVE
- De actieve VvE bestaat uit 20 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd door De Huishouding.
- De servicekosten zijn € 135,52 per maand
- De VvE beschikt over een Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- De woonoppervlakte bedraagt 79,3 m2 exclusief het balkon van 2,6 m2.
(gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar).
- CV-ketel Nefit Trendline, bouwjaar 2014 (eigendom).
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
- De woning is voorzien van een fraaie eikenhouten parketvloer.
- Parkeren, 2 vergunningen beschikbaar zonder wachttijd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Read full description

Features

Transfer of ownership

Available at
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Upper-floor apartment
Building type
Apartment/apartment block
Type of construction
Existing property
Year of construction
1930
Under construction
No

Details

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views
Open porch
No
Permanent habitation
Yes
Holiday home
No

Surface Area and Volume

Floor space
80 m²
Volume
280 m³

Layout

Number of rooms
4
Number of bedrooms
2
Number of floors
1

Insulation and heating Insulation and heating

Heating type
Boiler
Hot water installation
Boiler
Boiler gas/oil
gas
Boiler ownership
Freehold property
View all features

All photos

Map Van Tuyll van Serooskerkenweg 94-II Amsterdam

To Van Tuyll van Serooskerkenweg 94-II Amsterdam
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance

Share this property